Over mij

Heb je nu al het gevoel dat wij samen moeten werken? Yes, ik ben helemaal mee!

Ervaring

Thomas Cook België

Social Media stagiaire

Deloitte België

Human Resources Administrator

Carers Victoria Australia

Human Resources Advisor

Ustree 

Co-founder

Snel. Efficiënt. Proactief.

l

Wil je me echt beter leren kennen? Ze zeggen niet voor niets dat je iemand pas echt leert kennen als je hun schrijfsels leest, toch? Als je nieuwsgierig bent, bekijk dan zeker mijn blog eens. Voornamelijk over reizen maar tegelijk ook een beetje over van alles. (Wél in het Engels)

Veel plezier!

Over mij

Hallo! Ik ben Kim, een Belgische freelancer, vloeiend in het Nederlands/Vlaams en Engels. Bij deze een beetje info over mezelf.

De korte versie: Na een inspirerend voorsmaakje van de bedrijfswereld beslisten mijn man en ik dat het tijd was om onze dromen achterna te gaan. We reisden samen door Australië en Nieuw-Zeeland en woonden een jaar in Thailand, tegelijkertijd bouwden we onze freelance carrières op. Een pad waar we geen seconde spijt van hebben gehad.

De lange versie: Ik begon mijn loopbaan als een Human Resources Administrator bij Deloitte België. Ik heb daar enorm veel geleerd, geweldige mensen ontmoet en zag wat de bedrijfswereld kon bieden. Ik hield van elke minuut, dankzij mijn geweldige chocoladeverslaafde collega’s die altijd klaar stonden voor nieuwe uitdagingen, steeds met de glimlach en klaar voor een stevige portie fun onderweg! Daar ontdekte ik ook de kracht van verschillende persoonlijkheden in een team, zo was ik bekend als de “happy pioneer”, erg veelzijdig, creatief en altijd daar om wat plezier en ontspanning te brengen. Van enorme Excel en SAP analyses tot helpen met het organiseren van trainingen en evenementen, ik zal altijd dankbaar zijn voor de vele verantwoordelijkheden die ik hier kreeg en de memorabele ervaringen die we samen hebben beleefd. 

In Australië ben ik kort verdergegaan in dit pad, deze keer in de non-profit sector, waar ik de nieuwe HR Manager bijstond in het opzetten van de gehele HR noden bij Carers Victoria. Een volledig andere opportuniteit met veel vrijheid en een manager die me een schat aan kennis bijbracht die ik tot op vandaag de dag blijf koesteren. 

Daarna voelde ik dat er een manier moest zijn om mijn passie voor deze verschillende jobs te combineren met de drang om de wereld te verkennen. Ik begon vanop afstand administratieve taken te doen en zo mijn klantenportfolio stilletjesaan uit te breiden. Ik ben dan ook erg bevoorrecht dat ik in deze zoektocht Linda Nuyts tegenkwam, waar ik nu heel hecht mee samenwerk. Zij heeft me opgeleid in alles wat er te leren valt over WordPress, digitale marketing en zoveel meer. In 2022 hebben we dan ook samen Ustree opgericht, om vanuit onze kracht ondernemers te helpen.

Als je vragen of ideeën hebt, laat me dan zeker een berichtje via het contactformulier! Ik hoor graag van je.

 

Let’s Chat